Beeldexposure is een site voor fotografen met inspirerende fotografie en ook graag hun werk en verhalen willen delen met anderen. Dus ook een site voor fotografen die geïnspireerd willen worden door anderen!

 

PEP BERLIN

 

 

INTERIOR

A collective exhibition in Berlin, August 2019

 

CIP CHANIA

 

 

 

 

DOCUMENTARY

in CHANIA, August 2019

 

CIP en PEP

focus on

HUNTENKUNST

Sinds jaren fotografeer ik de jaarlijkse internationale kunstbeurs HUNTENKUNST. Inmiddels werd de beurs voor de zevenentwintigste keer gehouden. Een aantal keren werd er van locatie veranderd maar altijd wel in de buurt van het buurtschap waar het ooit begon; het buurtschap Veldhunten. Tegenwoordig houdt de kunstbeurs, met ongeveer 220 kunstenaars uit de gehele wereld, huis in de SSP hal van het DRU-park. Het DRU-park omvat een aantal historische panden van de voormalige DRU-fabriek en waar thans veel kunst, cultuur en educatie te vinden is.

In mijn fotografische impressie probeer ik kunst, kunstenaars en publiek te vermengen. Wat hebben de ongeveer 6000 bezoekers gezien en eventueel niet gezien!

Voor de stichting HUNTENKUNST geef ik de impressie in een boek van ongeveer 180 pagina's weer.

de impressie

een greep

PetersFocus

Onder de noemer PetersFocus schrijf ik over een onderwerp of thema dat op dat moment mijn bijzondere belangstelling heeft.

 

Verder maandelijks info over fotografen en thema's in de fotografie.

juli 2019

CIP en PEP

In de maand juni publiceerde ik de foto's die ik naar CIP (fotofestival in Griekenland) en PEP (Foto expositie Interieur in Berlijn) stuurden. Uit beide inzendingen werden onderstaande foto's geselecteerd.

 

beeldexposure = inspiratie + educatie + communicatie

 

door PETER VAN TUIJL